Presentasjon av funksjonær

 

Audun

Jeg heter Audun Irgens, er 61 år, og er spinntrener. Friskis&Svettis er min favoritt for trening fordi det er gøy, fart og fellesskap hos oss, og fordi det er dugnadsinnsats fra alle, og ikke "butikk". Jeg har vært med nesten siden starten, og er kjempefornøyd med å få med meg folk på spintrening og andre treningsformer.


For tiden leder jeg en intensiv intervalltrening med full utfordring i 6 kondisjonsøkter på 3-4 minutter med et drøyt minutts pause innimellom, ca 55 minutter onsdager kl 19, og noen mandager. Intervalltrening er meget bra for å øke kondisjon, og i mitt program er det i tillegg en betydelig styrketreningseffekt. Når jeg har lørdagsspin har jeg et litt annerledes program, på ca 90 minutter. Da bygger vi opp til 4 pulstopper, med 10 til 15 minutter totalt i hver bolk, og med 3-4 minutters innhenting mellom dem. Vi blir skikkelig slitne i beina, og veldig fornøyde etterpå.

Selv om programmene er raske og tunge går det fint å være med uansett hvor godt du er trent, det er bare å regulere på tyngde, hvor fort du spinner, og hvor mye du står oppe. Alle har nok med sin egen trening.


Vel møtt!
Audun

 


Anteo utvecklas av Defendo Sverige AB, 2007-2018 #72